Vliegtijd Fresno

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

De Verenigde Staten kent veel leuke steden. Fresno is daar één van. Je kunt je voorbereiden op de reis door alvast een paar dingen door te nemen. Bekijk vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Fresno is en waar je landt. Daarnaast is het fijn om te weten wat er allemaal te doen is zodat je een planning kunt maken, welke taal er wordt gesproken, welke valuta er wordt gebruikt en wat het tijdsverschil is met Nederland. Hieronder vind je er meer over.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Fresno (AMS-FAT)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Fresno (AMS-FAT) is gemiddeld 14 uur en 29 minuten. Deze vlucht is inclusief tussenlanding. Het vliegveld van de stad, heet Fresno Yosemite International Airport. De afkorting hiervan is FAT.

Vliegtijd Fresno
Vliegtijd Fresno

Vliegtijd Eindhoven en  Rotterdam (EIN-FAT)/ (RTM-FAT)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vliegen. De vliegtijd Rotterdam – Fresno (RTM-FAT) is gemiddeld 18 uur en 54 minuten. Tijdens deze vlucht krijg je te maken met twee tussenlandingen. Het is een lange reis, dus neem iets leuks mee waarmee je jezelf kunt vermaken. Voor de meest korte vliegduur kun je het beste vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 9.036 kilometer. Je kunt er betalen met de Amerikaanse Dollar. Deze kun je voor vertrek aanschaffen. Het is mogelijk om met de pinpas of de creditcard te betalen. Wel wordt hier een klein bedrag voor in rekening gebracht. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er 9 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Fresno is een stad in de Amerikaanse deelstaat Californië. In deze regio kun je ontzettend veel bekijken en je kunt er verschillende activiteiten ondernemen. Een aantal populaire activiteiten, zijn: Chaffee Zoo, Forestiere Underground Gardens, Woodward Regional Park, Island Waterpark, Shinzen Japanese Garden, het Art Museum, Meux Home Museum en het Discovery Center.