Vliegtijd Fort Wayne

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Een vakantie is erg leuk, je kunt je er heel lang op verheugen. Toch moet je ook rekening houden met een aantal zaken, zodat je niet voor nare verassingen komt te staan. Kijk vooraf vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Fort Wayne is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het handig om te weten wat het tijdsverschil met Nederland is, welke taal er wordt gesproken, met welke valuta er wordt betaald en wat voor een activiteiten er zoal te doen zijn. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Fort Wayne (AMS-FWA)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Fort Wayne (AMS-FWA) is gemiddeld 10 uur en 59 minuten. Bij deze vliegtijd is de tussenlanding meegerekend. Je landt op het vliegveld, genaamd Fort Wayne International Airport. De afkorting is FWA.

Vliegtijd Fort Wayne
Vliegtijd Fort Wayne

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Fort Wayne (EIN-FWA) / (RTM-FWA)

Je kunt niet vanaf Eindhoven vliegen. Wel kun je vanaf Rotterdam vliegen. De vliegtijd Rotterdam – Fort Wayne (RTM-FWA) is gemiddeld 16 uur en 50 minuten. Je krijgt tijdens de vlucht te maken met twee tussenlandingen. De kortste vliegtijd heb je als je vanaf Amsterdam Schiphol vertrekt.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.527 kilometer. Het is goed om te weten dat er tijdsverschil is met Nederland. Het is er 6 uur vroeger dan in Nederland. Ook wordt er met een andere valuta betaald. Deze heet de Amerikaanse Dollar. Je kunt deze valuta aanschaffen voor vertrek. Ook is het mogelijk om met de pinpas te betalen. Er wordt dan wel een klein bedrag extra in rekening gebracht. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een stad in de Amerikaanse staat Indiana. Je kunt naar de Children’s Zoo, Park View Field, de Allen Country Public Library, The Embassy Theatre, Castle Gallery, Grand Convention Center, Science Central en Lakeside Park & Rose Garden.