Vliegtijd Florianópolis

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Als je op vakantie gaat naar Brazilië, is het goed om rekening te houden met een aantal zaken. Je betaald er namelijk met een andere valuta, er wordt een andere taal gesproken en er is tijdsverschil met Nederland. Maar dit is niet het enige waar je rekening mee moet houden. Het is handig om te kijken, vanaf welk vliegveld je vliegt met de kortste vliegtijd naar Florianópolis. Daarbij is het goed om te weten wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het erg fijn om te weten wat er allemaal in de stad te doen is.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Florianópolis (AMS-FLN)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Florianópolis (AMS-FLN) is gemiddeld 16 uur en 57 minuten. Het is een lange vliegtijd, dus hier kun je rekening mee houden. De vlucht is inclusief één tussenlanding. Je kunt bijvoorbeeld een boek meenemen, zodat je jezelf kunt vermaken. Het vliegveld van de stad heet Florianópolis International Airport, waarvan de afkorting FLN is.

Vliegtijd Florianópolis
Vliegtijd Florianópolis

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Florianópolis (EIN-FLN) / (RTM-FLN)

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven of Rotterdam te vliegen. Wel krijg je dan te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Florianópolis vanaf Eindhoven(EIN-FLN) is gemiddeld 34 uur en 52 minuten inclusief tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Florianópolis (RTM-FLN) is inclusief tussenlandingen gemiddeld 28 uur en 45 minuten. De kortste vliegtijd heb je als je vanaf Amsterdam Schiphol vertrekt. Op die manier stoot je ook de minste CO2 uit.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 10.289 kilometer. Je kunt in de stad betalen met de Braziliaanse Real. Deze valuta kun je aanschaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er 3 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Portugees gesproken.

De hoofdstad

Het is een stad en gemeente in het zuiden van Brazilië. Je kunt er naar Santo Antonio de Lisboa, Lagoinha do Leste, Campeche Island, Costa da Lagoa, Matadeiro Beach, Praia Mole, Ribeirao da Iljah en Thrilha Costa da Lagoa.