Vliegtijd Fayetteville, NC

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Op deze pagina gaat het over Fayetteville NC, wat een stad is in de Amerikaanse staat North Carolina. Een gelijknamige stad ligt in de staat Arkansas. Als je op vakantie gaat, komen er een aantal zaken bij kijken. Het is verstandig om te kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd Fayetteville is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het fijn om te weten welke activiteiten er te doen zijn, welke taal er wordt gesproken, wat de valuta is en wat het tijdsverschil met Nederland is. Meer over bovenstaande zaken, vind je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Fayetteville, NC (AMS-FAY)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Fayetteville, NC (AMS-FAY) is gemiddeld 13 uur en 4 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met één tussenlanding. Je landt op het vliegveld genaamd Fayetteville Regional Airport, waarvan de afkorting FAY is.

Vliegtijd Fayetteville, NC
Vliegtijd Fayetteville, NC

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Fayetteville, NC (EIN-FAY) / (RTM-FAY)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam te vliegen. Je krijgt dan te maken met twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Fayetteville, NC (RTM-FAY) is gemiddeld 17 uur en 14 minuten. Dit is inclusief twee tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vliegen voor de kortste vliegtijd.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.663 kilometer. Het is verstandig om rekening te houden met het tijdsverschil. Het is er namelijk 6 uur vroeger dan in Nederland. Ook wordt er met een andere valuta betaald. Je kun in de stad betalen met de Amerikaanse Dollar. Je kunt het beste de valuta voor vertrek aanschaffen bij een wisselkoersbureau. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een stad in de Amerikaanse staat North Carolina.  Je kunt er naar musea, naar parken en je kunt er verschillende bezienswaardigheden bezoeken. Voorbeelden, zijn: het Airborne and Special Operations Museum, Veterans Park, Cape Fear Botanical Garden, Cape Fear River Trail, 1897 Poe House en Gillis Hill Farms.