Vliegtijd Eugene

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Het is iets om naar uit te kijken, een vakantie. Maar er komen wel een aantal zaken bij kijken. Van te voren kun je kijken vanaf welk vliegveld je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd Eugene is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, wat de valuta is, wat het tijdsverschil is en wat er allemaal in de stad te doen is. Als je weet welke activiteiten er te doen zijn, kun je alvast een planning maken. Dit is erg handig. Meer over bovenstaande zaken, vind je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Eugene (AMS-EUG)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Eugene (AMS-EUG) is 17 uur en 48 minuten. Deze vliegtijd is inclusief één tussenlanding. Het is een lange vliegtijd, dus houd hier rekening mee. Neem iets leuks mee waarmee je jezelf kunt vermaken tijdens de vlucht. Het vliegveld heet Eugene Airport, waarvan de afkorting EUG is.

Vliegtijd Eugene
Vliegtijd Eugene

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Eugene (EIN-EUG) / (RTM-EUG)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vertrekken als je vliegt met twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Eugene (RTM-EUG) is inclusief twee tussenlandingen 17 uur en 48 minuten. De vliegtijd is dus even lang als dat vanaf Amsterdam Schiphol. Wel maak je hier één extra tussenlanding. Je kunt zelf kiezen wat je het fijnst vindt.

Eugene vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 8.198 kilometer. In de stad wordt betaald met een andere valuta. Dit is de Amerikaanse Dollar. De Amerikaanse Dollar kun je aanschaffen voor vertrek. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er 9 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een stad in de Amerikaanse staat Oregon. Je kunt er verschillende activiteiten doen, wat je vakantie erg leuk maakt. Zo kun je naar Willamette River Bike Trail, Cascades Raptor Center, Hayward Field, de Universaty of Oregon, het Autzen Stadium, Saturday Market, Hendricks Park en naar King Estate Winery.