Vliegtijd El Paso

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

De Verenigde Staten kent veel leuke steden. Er valt van alles te doen en je kunt er veel bezichtigen. Je kunt er ontspannen, maar ook veel ondernemen. Wat er nou precies te doen is, lees je verderop. Het is handig om te kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen. Kijk wat de vliegtijd naar El Paso is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Daarnaast is het ook erg ideaal om te weten wat de valuta is, wat het tijdsverschil met Nederland is en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – El Paso (AMS-ELP)

De stad is vanaf Amsterdam Schiphol te bereiken. Je vliegt dan wel met één tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd El Paso, Verenigde Staten vanaf Amsterdam (AMS – ELP) inclusief tussenlanding is 15 uur en 32 minuten. Het is een lange vliegduur, dus houd hier rekening mee. Het vliegveld van de stad heet El Paso International Airport. De afkorting is ELP.

Vliegtijd El Paso
Vliegtijd El Paso

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – El Paso (RTM/EIN-ELP)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Je kunt de stad wel bereiken vanaf Rotterdam. Je vliegt dan inclusief twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd naar El Paso vanaf Rotterdam (RTM – ELP) inclusief tussenlandingen is 18 uur en 57 minuten. Je kunt dus het beste vliegen vanaf Amsterdam Schiphol voor de minste CO2 uitstoot.

El Paso vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 8.786 kilometer. Je kunt er rekening mee houden, dat het er 8 uur vroeger is dan in Nederland. Ook wordt er betaald met een andere valuta. Deze heet de Amerikaanse Dollar. Je kunt de valuta voor vertrek aanschaffen. Als je met de pinpas of je creditcard wilt betalen, is dat ook mogelijk. Wel wordt hier een extra bedrag voor in rekening gebracht. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

El Paso is een stad in het uiterste westen van de Amerikaanse staat Texas. Er zijn veel leuke activiteiten te doen in de stad. Om het iets gemakkelijker te maken, zijn hieronder een aantal populaire activiteiten te vinden. Voorbeelden ervan, zin: Scenic Drive – Overlook, Wyler Aerial Tramway, Plaza Theatre, Franklin Mountains State Park, Zoo, Hueco Tanks State Historic Site en het National Border Patrol Museum.