Dzaoudzi is een niet al te bekende stad. Als je naar deze stad op vakantie gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Kijk vanaf waar je vliegt, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd is en op welk vliegveld je landt. Ook is het verstandig om te kijken naar met welke valuta er wordt betaald, of er tijdsverschil is met Nederland, welke taal er wordt gesproken en wat er allemaal te doen is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Dzaoudzi (AMS-DZA)

Vanaf Amsterdam Schiphol kun je naar de stad vliegen. Je krijgt dan te maken met één tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd Dzaoudzi, Mayotte vanaf Amsterdam (AMS – DZA) is inclusief tussenlanding 15 uur en 5 minuten. Je landt op het vliegveld genaamd Dzaoudzi Pamandzi, waarvan de afkorting DZA is.

Vliegtijd Dzaoudzi
Vliegtijd Dzaoudzi

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam (RTM/EIN-DZA)

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven naar de stad te vliegen. De vlucht is dan inclusief twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd Eindhoven – Dzaoudzi (EIN – DZA) is dan 19 uur en 25 minuten. Het is een lange vliegtijd, dus neem iets leuks mee waarmee je jezelf kunt vermaken. Vanaf Rotterdam vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Het beste kun je vliegen vanaf Amsterdam Schiphol voor de kortste vliegduur.

Dzaoudzi vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 5.844 kilometer. Je kunt in de stad betalen met de Euro. Dit komt doordat het een overzees departement is van Frankrijk. Er is wel tijdsverschil met Nederland. Het is er 2 uur later dan in Nederland. Er wordt Frans gesproken.

De hoofdstad

Dzaoudzi is een eiland van het land Mayotte. Zoals eerder genoemd is het een Frans overzees departement. Je kunt er verschillende dingen ondernemen. Allereerst kun je er genieten van het lekkere weer. Daarbij is het leuk om een bezoek te brengen aan Plage de Moya, het Ecomusee du Sel de Bandrete, Office de Tourism, de Jardin Botanique de Coconi en aan Zio Marches d’Acoua.