Vliegtijd Duluth

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Duluth is een niet zo’n bekende stad in de Verenigde Staten. Wel zijn er veel leuke dingen te doen en te bezichtigen. Wat er allemaal te doen is, lees je onderaan de pagina. Als je op vakantie gaat, wil je niet voor eventuele nare verassingen komen te staan. Houd daarom dus rekening met een aantal zaken. Kijk vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Duluth is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Ook is het verstandig om te kijken welke taal er wordt gesproken, wat de valuta is en of er tijdsverschil is met Nederland. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Duluth (AMS-DLH)

Als je vanaf Amsterdam Schiphol vertrekt naar de stad, krijg je te maken met één tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd naar Duluth vanaf Amsterdam (AMS – DLH) is inclusief tussenlanding 13 uur en 50 minuten. Het is een lange vliegduur, dus houd daar rekening mee. Het vliegveld van de stad heet Duluth International Airport, waarvan de afkorting DLH is.

Vliegtijd Duluth
Vliegtijd Duluth

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam (RTM/EIN-DLH)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om te vertrekken vanaf Rotterdam. Je krijgt dan wel te maken met twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd Duluth vanaf Rotterdam (RTM – DLH) is 19 uur en 39 minuten. Je kunt dus het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken. Vanaf dat vliegveld heb je de kortste vliegduur en de minste CO2 uitstoot.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.914 kilometer. Er wordt in de stad betaald met de Amerikaanse Dollar. Je kunt deze valuta aanschaffen voor vertrek. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er namelijk 7 uur vroeger dan in ons land. Je kunt hier rekening mee houden. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Duluth is een stad in de Amerikaanse staat Minnesota. Er zijn veel populaire activiteiten die je als toerist kunt doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Minnesota ’s North Shore Scenic Drive, Lakewalk, de Aerial Lift Bridge, het Engel Park and Tower, het Canal Park, het Glensheen, the historisch Congdon Estate, Skyline Parkway en de Spirit Mountain.