Denpasar (Bali) is een erg leuke vakantiebestemming. Wat je er zoal kunt doen, lees je hieronder. Verder kun je ook rekening houden met een aantal zaken. Denk bijvoorbeeld aan vanaf welk vliegveld je vliegt, op welk vliegveld je landt, wat de vliegtijd naar Denpasar is, met welke valuta er wordt betaald en of er tijdsverschil is met Nederland. Hierover vind je hieronder meer.

Vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Denpasar

Je kunt vanaf Schiphol naar Bali vliegen. Dit is helaas niet altijd rechtstreeks mogelijk. Je landt op Ngurah Rai, waarvan de afkorting DPS is. De vliegtijd naar Denpasar – Indonesië is inclusief tussenlanding gemiddeld 15 uur en 47 minuten.Met een rechtstreekse vlucht ben je een stukje korter onderweg.

Vliegtijd Denpasar
Vliegtijd Denpasar

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar Indonesië. Je kunt vanaf Rotterdam naar Bali vliegen, maar alleen inclusief twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd vanaf Rotterdam naar Denpasar – Indonesië is 22 uur.

Denpasar vliegafstand, valuta en tijdsverschil

De afstand met Nederland is ongeveer 12.000 kilometer. Dit is een behoorlijk eindje. Er wordt in Indonesië met de Indonesische Roepia betaald. Deze kun je het best voor de vakantie aanschaffen. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er 5 uur later dan in Nederland.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van het eiland Bali. Je kunt er tot rust komen, maar ook veel ondernemen. Zo kun je relaxen op idyllische strandjes, groene rijstvelden bezoeken, naar verschillende imposante tempels gaan en kleine vissersdorpjes bezoeken. Daarnaast kun je de Git-Git watervallen bezoeken en dineren in verschillende restaurants. Ook is het een stad waar je goed kunt winkelen en ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld erg goed snorkelen, maar ook romantisch dineren op een vulkaan. Ook surfen en andere watersportactiviteiten kunnen hier uitvoerig worden gedaan. Voor jong en oud is er van alles te doen.

Waar ligt Denpasar?

Hieronder zie je waar deze plaats ligt. Je kunt zo bijvoorbeeld berekenen hoe lang het rijden is vanaf het vliegveld naar je hotel, maar ook de omgeving verkennen gaat zo erg eenvoudig.