Vliegtijd Delhi

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand


Delhi is een stad waar je veel indrukken krijgt. Je kunt van alles doen en bezichtigen. Wat er precies te doen is, lees je onderaan de pagina. Bij een vakantie boeken komen een aantal zaken kijken. Het boeken is één, maar kijk dan ook vanaf waar je het beste kunt vliegen voor de kortste vliegtijd naar Delhi. Uiteindelijk is het handig om te weten wat de vliegduur is, de vliegafstand is en wat het vliegveld is waarop je landt. Hier kun je dan rekening mee houden. Ook is het fijn om te weten wat de valuta is, wat het tijdsverschil met Nederland is en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.Vertrekken naar DELHI is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: DELHI AIRPORT (DEL)

Bereken de DELHI VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Delhi (AMS-DEL)

Als je naar Delhi wilt vliegen, kan dat rechtstreeks vanaf Amsterdam Schiphol. De vliegtijd Amsterdam – Delhi (AMS – DEL) is dan 7 uur en 55 minuten. Het vliegveld van de stad, heet Indira Gandhi International Airport. De afkorting hiervan is DEL.

Vliegtijd Delhi
Vliegtijd Delhi

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam (RTM/EIN-DEL)

Ook vanaf Eindhoven en Rotterdam kun je naar de stad vliegen. Wel krijg je dan te maken met één tussenlanding. De vliegtijd naar Delhi vanaf Eindhoven (EIN – DEL) is gemiddeld 13 uur en 10 minuten. Dit is inclusief tussenlanding. Vanaf Rotterdam doe je er iets korter over. De vliegtijd vanaf Rotterdam (RTM – DEL) is 10 uur en 55 minuten. Het beste kun je vliegen vanaf Amsterdam Schiphol.

Delhi vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.365 kilometer. Het is handig om rekening te houden met de andere valuta. Er wordt namelijk betaald met de Indiase Rupees. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij verschillende wisselkoersbureaus. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er 3.5 later dan in Nederland. Er wordt voornamelijk Engels gesproken, maar ook veel Hindi.

De hoofdstad

Het is het Territorium van het district New Delhi. Het is de hoofdstad van India. Er zijn veel populaire activiteiten te doen. Je kunt een bezoek brengen aan Gurudwara Bangla Sahib, de Akshardham Tempel, aan de Humayun’s Tombe, India Gate, Airport Metro Express, de Lodi Gardens, Rash Trapati Bhavan, het Raj Path en Qutab Minar. Door middel van privé tours kun je de stad goed leren kennen.