Vliegtijd Dallas

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

De Verenigde Staten kent veel leuke en interessante steden. Als je naar deze stad gaat, kun je kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen. Ook is het fijn om te kijken naar de vliegtijd naar Dallas, de vliegafstand en het vliegveld waarop je landt. Daarnaast kun je kijken naar welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil is met Nederland, met welke valuta er wordt betaald en wat er allemaal te doen is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Dallas (AMS-DAL)

Vanaf Amsterdam Schiphol is het mogelijk om naar Dallas te vliegen. Wel moet je er rekening mee houden dat je te maken krijgt met één tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd naar Dallas vanaf Amsterdam (AMS – DAL) is inclusief tussenlanding 14 uur en 13 minuten. Het is een lange reis, dus bereid je hier op voor. Je landt op het vliegveld genaamd ‘Love Field’. De afkorting ervan is DAL.

Vliegtijd Dallas
Vliegtijd Dallas

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Dallas (RTM/EIN-DAL)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je naar de stad vliegen vanaf Rotterdam als je vliegt met twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd naar Dallas – Verenigde Staten (RTM – DAL) inclusief tussenlandingen is 19 uur en 28 minuten. Je kunt het beste vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol inden je de kortste vliegduur wilt.

Dallas vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 8.222 kilometer. Houd er rekening mee, dat er wordt betaald met een andere valuta. Deze valuta heet de Amerikaanse Dollar. Je kunt de Amerikaanse Dollar aanschaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

De stad is de hoofdstad van de gelijknamige ‘country’ en de op één na grootste stad van de Amerikaanse staat Texas. Je kunt er ontzettend veel ondernemen. Zo kun je een bezoek brengen aan de Arboretum & Botanische Tuinen, The Sixth Floor Museum, het Morton H. Meyerson Symphony Center, het Klyde Warren Park, het Bishop Arts District, het Museum of Art, het World Aquarium, het White Rock Lake Park en de Reunion Tower.