Vliegtijd Columbus Ohio

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Je kunt ontzettend veel regelen voor je op vakantie gaat. Denk hierbij aan de vlucht, de valuta en de planning van wat je er allemaal gaat doen. Als je op vakantie gaat, kun je kijken naar de beste vliegtijd naar Columbus Ohio, de vliegafstand en naar het vliegveld waarop je landt. Zodra je dit weet, kun je gaan kijken naar de valuta, het tijdsverschil en de taal die er wordt gesproken. Als je je inleest over wat er allemaal te doen is, kun je een goede planning maken voor tijdens je vakantie. Meer over bovengenoemde zaken lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Columbus, OH (AMS-CMC)

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Columbus Ohio (AMS – CMC) is 11 uur en 52 minuten. Dit is inclusief één tussenlanding. Als je landt, land je op het vliegveld genaamd Rickenbacker International Airport. De afkorting hiervan is CMC. Het is een lange vlucht, dus neem bijvoorbeeld een goed boek of een muziek afspeellijst mee zodat je jezelf tijdens de reis kunt vermaken.

Vliegtijd Columbus Ohio
Vliegtijd Columbus Ohio

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam (RTM/EIN-CMC)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vliegen. Houd er dan wel rekening mee, dat je te maken krijgt met twee tussenlandingen. De vliegtijd Columbus, OH Verenigde Staten vanaf Rotterdam (RTM – CMC) is 15 uur en 10 minuten. De kortste vliegduur heb je dus als je vanaf Schiphol Amsterdam vertrekt.

Columbus, OH vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.412 kilometer. Er is tijdsverschil met Nederland. Het is er namelijk 6 uur vroeger dan in Nederland. Ook wordt er met een andere valuta betaald. Deze valuta heet de Amerikaanse Dollar. Je kunt deze valuta aanschaffen in een wisselkoersbureau voor dat je vertrekt. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Columbus is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Ohio. Je kunt er ontzettend veel activiteiten doen. Een aantal populaire activiteiten, zijn: het Easton Town Center, het Ohio Theater, het Ohio Stadium, het Franklin Park Conservatory and the Botanical Gardens, de German Village, het Short North Arts District, het Ohio Statehouse en het Scriote Mile Park. Het is een prachtig park waar je heerlijk kunt ontspannen en/of wandelen. De vliegtijd Columbus Ohio naar Amsterdam kan in veel gevallen gunstig uitvallen. Meestal heb je de wind in de rug waardoor de totale vliegduur een stuk korter wordt.