Vliegtijd Columbus Mississippi

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Columbus in Mississippi is een mooie stad om te bezoeken. Je kunt er veel populaire activiteiten doen. Welke activiteiten er zoal te doen zijn, lees je onderaan de pagina. Het is belangrijk om te kijken vanaf waar je beste kunt vliegen. Zo kun je kijken wat de vliegtijd naar Columbus MS is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Andere zaken die erg belangrijk zijn, zijn de valuta, de taal en het tijdsverschil. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Columbus, MS (AMS-GTR)

De vliegtijd Columbus, MS – Verenigde Staten vanaf Amsterdam (AMS – GTR) is gemiddeld 12 uur en 41 minuten. Je vliegt dan inclusief één tussenlanding. Je landt op het vliegveld genaamd Golden Triangle Regional Airport. De afkorting hiervan is GTR.

Vliegtijd Columbus Mississippi
Vliegtijd Columbus Mississippi

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Columbus, MS (RTM/EIN-GTR)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vliegen. Je krijgt dan te maken met twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd Columbus MS vanaf Rotterdam (RTM – GTR) is inclusief tussenlandingen 33 uur en 19 minuten. Je kunt dus het beste vliegen vanaf Amsterdam Schiphol voor de kortste vliegduur.

Columbus, MS vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.450 kilometer. Je kunt er met de Amerikaanse Dollar betalen en er is tijdsverschil met Nederland. De Amerikaanse Dollar kun je voor vertrek aanschaffen. In de stad is het 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

HetS is een stad in de Amerikaanse staat Mississippi. Je kunt er van alles doen. Denk aan een bezoek aan het Friendship Cemetery, een bezoek aan het Lee park waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en/of ontspannen en aan een bezoek aan Slip N Dip. Ook kun je naar de Whitehall, naar de Stennis East Bank Recreation Area, naar het Theater of naar verschillende bars en lounges. Na een lange maar gezellige dag kun je de dag afsluiten in een goed restaurant waar ze heerlijke gerechten serveren.