Vliegtijd Cleveland

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Als je naar Cleveland gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Allereerst is het belangrijk om te kijken wat er allemaal te doen is. Zo weet je zeker dat het een vakantiebestemming is waar jij je goed bij voelt. Daarnaast kun je kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd Cleveland en vliegafstand is en waar je landt. Ook is het fijn om te weten met welke valuta er wordt betaald, wat het tijdsverschil is met Nederland en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Cleveland (AMS-CLE)

Vanaf Amsterdam Schiphol kun je met één tussenlanding naar Ohio vliegen. De vliegtijd Amsterdam – Cleveland (AMS – CLE) is gemiddeld 11 uur en 30 minuten. Je landt dan op het vliegveld genaamd Cleveland-Hopkins International Airport, waarvan de afkorting CLE is.

Vliegtijd Cleveland
Vliegtijd Cleveland

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam (RTM/EIN-CLE)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vliegen. Houd er dan wel rekening mee, dat je vliegt met twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd Cleveland, Verenigde Staten vanaf Rotterdam (RTM – CLE) is 15 uur en 43 minuten. Voor de kortste vliegtijd kun je dus het beste vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol.

Cleveland vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.299 kilometer. Er wordt Engels gesproken en er wordt met de Amerikaanse Dollar betaald. Deze valuta kun je aanschaffen voor vertrek. Voor pintransacties betaal je een klein bedrag extra. Houd er rekening mee, dat het er 6 uur vroeger is dan in Nederland. Je kunt het goedkoopste de valuta omwisselen bij een bank in Nederland.

De hoofdstad

Het is een grote stad in de Amerikaanse staat Ohio. Je kunt er ontzettend veel doen. Populaire activiteiten, zijn onder andere: Het Museum of Art, de West Side Market, het Rock and Roll hall of Fame Museum, Metroparks, het Progressive Field, de Lake View Cemetery, het Christmas Story House en Heinen’s Downtown. In het park kun je heerlijk wandelen, fietsen en/of ontspannen.