Vliegtijd Campo Grande

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Brazilië kent veel mooie steden. Campo Grande is daar één van. Als je naar deze stad gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Kijk bijvoorbeeld vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd Campo Grande, Brazilië is en op welk vliegveld je landt. Ook is het fijn om te weten met welke valuta er wordt betaald, wat het tijdsverschil is met Nederland, welke taal er wordt gesproken en wat er zoal te doen is in de stad. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Campo Grande (AMS – CGR)

Je kunt vanaf Schiphol naar de stad vliegen, maar niet rechtstreeks. Je krijgt te maken met één tussenlanding. De vliegtijd Amsterdam – Campo Grande, Brazilië (AMS – CGR) is inclusief tussenlanding 35 uur en 12 minuten. Het vliegveld waar je landt heet Campo Grande International Airport. De afkorting ervan is CGR.

Vliegtijd Campo Grande
Vliegtijd Campo Grande

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven kun je naar de stad vliegen als je vliegt met twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Campo Grande, Brazilië (EIN – CGR) is gemiddeld 35 uur en 15 minuten inclusief tussenlandingen. Vanaf Rotterdam (RTM – CGR) vlieg je ook met twee tussenlandingen en ben je gemiddeld 38 uur onderweg. Je kunt dus het beste vliegen vanaf Schiphol. Voor de kortste vliegduur zul je de vluchten met tussenlandingen in de gaten moeten houden. Soms zijn er ook vluchten waarbij je minder lang hoeft te wachten op je volgende vlucht.

Campo Grande vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 10.681 kilometer. Het is een lange vliegtijd, dus neem vooral iets mee waarmee je jezelf kunt vermaken. Er wordt met een andere valuta betaald, namelijk de Braziliaanse Real. Je kunt deze valuta voor vertrek aanschaffen. Ook is het er 4 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt voornamelijk Portugees gesproken.

De hoofdstad

Campo Grande is de hoofdstad van de staat Mato Grosso do Sul en een gemeente en grote stad in Brazilië. Je kunt er naar het Poderes park om te ontspannen, wandelen en/of fietsen, naar het Belmar Fidalgo Stadium, naar het Dom Bosco Museum, naar de Sao Jose Church, naar Horto Florestal, naar Maroda Dos Bais, naar Palace Popular of Culture, naar Araras Square om te winkelen of je kunt naar Lago do Amor. Er is dus genoeg te doen in deze stad. Je kunt de dag afsluiten door heerlijke gerechten te proeven in diverse restaurants.