Vliegtijd Burbank

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Burbank
Vliegtijd Burbank

De Verenigde Staten kent veel leuke steden. Burbank is daar een van. Je kunt er van alles doen. Wat er zoal te doen is, lees je verderop. Als je op vakantie gaat, is het fijn om je goed voor te bereiden. Kijk van te voren bijvoorbeeld vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Burbank – Verenigde Staten is en waar je landt. Ook is het fijn om te weten of er met een andere valuta wordt betaald, of er tijdsverschil is met Nederland en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Burbank (AMS – BUR)

Je kunt vanaf Schiphol naar Burbank vliegen als je vliegt met één tussenlanding. De vliegtijd Amsterdam – Burbank ,Verenigde Staten (AMS – BUR) is 15 uur en 10 minuten gemiddeld inclusief tussenlanding. Je landt op het vliegveld genaamd Bob Hope Airport waarvan de afkorting BUR is.

Vliegtijd Burbank
Vliegtijd Burbank

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vluchten naar de stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vertrekken. Je krijgt dan te maken met twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd Rotterdam – Burbank – Californië (RTM – BUR) inclusief tussenlandingen is 31 uur en 10 minuten. Je kunt dus het beste vertrekken vanaf Schiphol. Dan heb je de kortste vliegduur. Dit is tevens het beste voor het milieu.

Burbank vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 9.311 kilometer. Het is verstandig om er rekening mee te houden, dat je met een andere valuta moet betalen. Er wordt namelijk met de Amerikaanse Dollar betaald. Deze kun je voor vertrek aanschaffen. Ook is er tijdsverschil. Het is er 6 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Burbank is een stad in de Amerikaanse staat Californië. Er zijn veel leuke activiteiten te doen en je kunt er van alles bezichtigen. Je kunt naar leuke parken, verschillende stadtours doen en naar veel musea. Ook zijn er gezellige winkelstraten waar je kunt winkelen. Een aantal populaire activiteiten, zijn: de Warner Bros. Studio Tour Hollywood, de Conan O’Brien show, Orbic Air, The Falcon Theatre, het Material Arts History Museum, Comedyclubs en Verdugo Park & Recreation Center. In de avond kun je heerlijke gerechten proeven in diverse restaurants.