Vliegtijd Bozeman

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Bozeman
Vliegtijd Bozeman

Bozeman is een stad in de Verenigde Staten die niet snel als nummer één vakantiebestemming wordt gekozen. Wel is het de moeite waard om hier eens een bezoek aan te brengen. Als je hier naar toe gaat, kun je rekening houden met een paar dingen. Kijk bijvoorbeeld vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Bozeman – Verenigde Staten is en waar je landt. Ook is het fijn om te weten wat de vliegafstand is, of er tijdsverschil is met Nederland, met welke valuta er wordt betaald en welke taal er wordt gesproken. Over bovenstaande zaken lees je hieronder meer. Ook vind je hieronder meer over wat er allemaal te doen is in de stad.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Bozeman (AMS – BZN)

Als je naar Bozeman vliegt vanaf Amsterdam Schiphol, krijg je te maken met één tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd Amsterdam – Bozeman, Verenigde Staten (AMS – BZN) is inclusief tussenlanding 14 uur en 55 minuten. Het is een lange reis, dus neem iets leuks mee waarmee je jezelf kunt vermaken. Je landt op het vliegveld genaamd Yellowstone International Airport. De afkorting hiervan is BZN.

Vliegtijd Bozeman
Vliegtijd Bozeman

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vliegen. Houd er dan wel rekening mee, dat je te maken krijgt met twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Bozeman (RTM – BZN) is inclusief tussenlandingen gemiddeld 19 uur en 56 minuten.

Bozeman vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 8.087 kilometer. Het is handig om rekening te houden met de andere valuta. Er wordt namelijk betaald met de Amerikaanse Dollar. Deze kun je voor vertrek aanschaffen. Ook is het er 7 uur vroeger dan in Nederland en wordt er Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een plaats in de Amerikaanse staat Montana. Je kunt van alles ondernemen in de stad. Zo kun je een bezoek brengen aan het Museum of the Rockies, aan Downtown Bozeman, aan het American Computer Museum, aan de Palisade Falls, aan Montana Grizzly Encounter, aan Gallatin Canyon en de Gallatin River en je kunt verschillende safari’s doen. Ook is het mogelijk om naar het Ellen Theater te gaan. Na een lange en leuke dag vol activiteiten kun je heerlijke gerechten proeven in diverse restaurants.

Waar ligt Bozeman?

Op de kaart hieronder is de ligging van de stad te zien. Je ziet een deel van Montana met het vliegveld en de hotels.