Vliegtijd Boise

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Boise
Vliegtijd Boise

Als je naar Boise gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Zo kun je van te voren bekijken wat er allemaal te doen is. Een aantal populaire activiteiten zijn te vinden onderaan deze pagina. Ook is het handig om te kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Boise, Idaho (Verenigde Staten) is en waar je landt. Daarnaast kun je ook rekening houden met het eventuele tijdsverschil, de andere valuta waarmee wordt betaald en de taal die er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Boise (AMS – BOI)

Als je naar Idaho (VS) wilt vliegen vanaf Schiphol, dan is dat mogelijk. Wel krijg je dan te maken met één tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd Amsterdam – Boise, Verenigde Staten (AMS – BOI) inclusief tussenlanding is 15 uur en 42 minuten. Je landt dan op het vliegveld genaamd Boise Airport, waarvan de afkorting BOI is. Het is een lange reis, dus neem iets leuks mee waarmee je jezelf kunt vermaken.

Vliegtijd Boise
Vliegtijd Boise

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven is het niet mogelijk om naar Boise te vliegen. Wel kun je vliegen vanaf Rotterdam. Houd er dan wel rekening mee, dat je te maken krijgt met twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd Rotterdam – Boise (RTM – BOI) inclusief tussenlandingen is 18 uur en 54 minuten. Je kunt dus het beste vliegen vanaf Schiphol voor de kortste vliegduur.

Boise vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is ongeveer 8.480 kilometer. Er wordt in de stad betaald met de Amerikaanse Dollar. Deze kun je voor vertrek aanschaffen. Ook is het mogelijk om met de pinpas of creditcard te betalen. Wel wordt hier een klein bedrag voor in rekening gebracht. Als je naar de stad gaat, kun je rekening houden met tijdsverschil. Het is er namelijk 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Idaho. Je kunt naar de groengordel van de Boise Rivier, naar het World Center for Birds of Prey, naar vele historische locaties, naar het Kathryn Albertson Park om te wandelen en/of ontspannen en je kunt naar de Zoo. Ook is het erg leuk om naar het Brenco Stadium te gaan. Naast dit alles, zijn er meerdere musea die je kunt bezoeken, kun je naar vele restaurants en is het mogelijk om privétours te boeken.

Waar ligt Boise?

Op de kaart hieronder zie je waar de plaats ligt. Je kunt Google Maps gebruiken voor de omgeving te verkennen maar ook om de hotels en het vliegveld op te zien. Erg handig om te gebruiken voordat je naar Idaho gaat.