Vliegtijd Billings

De Verenigde Staten kent veel leuke steden die een bezoek waard zijn. Een daarvan is Billings. Als je hier naar toe gaat, kun je rekening houden met een aantal dingen. Zo ga je goed voorbereid op reis en kom je niet snel voor verassingen te staan. Kijk naar vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Billings – Verenigde Staten is, waar je landt en wat de vliegafstand is. Andere belangrijke zaken zijn het tijdsverschil, de valuta waarmee wordt betaald en de taal die er wordt gesproken. Daarnaast kun je kijken wat er zoal te doen is in de stad. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Billings (AMS – BIL)

Vanaf Schiphol is het niet mogelijk om rechtstreeks naar deze stad te vliegen. Je krijgt namelijk te maken met één tussenlanding. Je landt op vliegveld Billings Logan International Airport. De afkorting hiervan is BIL. De vliegtijd Amsterdam – Billings (AMS – BIL) is gemiddeld 15 uur en 29 minuten inclusief tussenlanding. Het is een lange vliegtijd, dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee zodat je je tijdens de vlucht kunt vermaken.

Vliegtijd Billings
Vliegtijd Billings

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vliegen als je een vlucht boekt inclusief twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Billings(RTM – BIL) is gemiddeld 20 uur en 28 minuten inclusief twee tussenlandingen. De kortste vliegduur heb je dus als je vanaf Schiphol vertrekt.

Billings vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.883 kilometer vanaf Nederland. Je kunt er met de Amerikaanse Dollar betalen. Houd er dus rekening mee dat je deze valuta voor vertrek aanschaft. Ook is er tijdsverschil met Nederland. In de stad is het 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt voornamelijk Engels gesproken.

De hoofdstad

Billings is een plaats in de Amerikaanse staat Montana. Je kunt er allerlei activiteiten doen en bezienswaardigheden bezoeken. Zo kun je verschillende escape spellen spelen, naar the Rimrocks, naar ZooMontana, naar Pictograph Cave State Park om te wandelen, fietsen en/of te ontspannen, naar Dehler Park, naar het Yellowstone Art Museum, naar de DanWalt Gardens, naar het Reef Indoor Waterpark of je kunt verschillende historische gebouwen bekijken. Je kunt door middel van paard rijtochten de stad beter leren kennen op een leuke manier.

Waar ligt Billings?

Op de kaart hieronder zie je waar de plaats ligt in Amerika, Montana. Het is erg handig om te weten waar het vliegveld, de hotels en de bezienswaardigheden op de kaart liggen.