Vliegtijd Berlijn

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Berlijn
Vliegtijd Berlijn

Vliegtickets-Berlijn

Berlijn is een vakantiebestemming dat leuk is voor jong en oud. Als je hebt besloten om naar deze stad te gaan, dan kun je rekening houden met een aantal dingen. Zo kun je kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, op welk vliegveld je landt, wat de vliegtijd naar Berlijn – Duitsland is en of er met een andere valuta wordt betaald. Ook is het handig om te weten of je te maken krijgt met tijdsverschil. Daarnaast is het altijd leuk om vast te weten wat er zoal te doen is in en rondom deze grote stad. Je kunt hieronder meer erover lezen.Vertrekken naar BERLIJN via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: BERLIJN AIRPORT (TXL)

 

Bekijk de vluchten + vliegtijd op TUI.nl

 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Berlijn (AMS – TXL)

Je kunt vanaf Schiphol met verschillende luchtvaartmaatschappijen rechtstreeks naar Berlijn vliegen. De meest gekozen vliegvaartmaatschappij is KLM. Je landt dan op vliegveld TXL (Flughaven Berlin – Tegel). De vliegtijd naar Berlijn – Duitsland is 1 uur en 20 minuten. Het is een stuk korter dan met de auto rijden. Daarnaast kan het rondom deze stad erg druk zijn waardoor je ook nog eens lang in de file kan komen te staan.

Vliegtijd Berlijn
Vliegtijd Berlijn

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Je kunt vanaf Eindhoven naar TXL vliegen, maar alleen inclusief één tussenlanding. De vliegtijd is dan 5 en een half uur. Je kunt dus beter vanaf Amsterdam of Rotterdam vliegen. Vanaf Rotterdam gaan rechtstreekse vluchten naar Berlijn. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Berlijn – Duitsland is 1 uur en 15 minuten. Op bepaalde dagen gaan er ook vanaf Eindhoven rechtstreekse vluchten. Bekijk de website van bijvoorbeeld KLM of Cheaptickets of je op je gewenste datum vanaf Eindhoven kan vertrekken zonder tussenlanding.

Berlijn vliegafstand, valuta en tijdsverschil.

De vliegafstand met Nederland is ongeveer 620 kilometer. Er is geen tijdsverschil met Nederland en ook wordt er gewoon met de euro betaald. Je hoeft dus geen rekening te houden met een andere valuta. Er wordt Duits gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van Duitsland en erg leuk voor jong en oud. Zo kun je er heerlijk wandelen en fietsen, historische gebouwen en monumenten bezichtigen, cultuur snuiven, heerlijke gerechten proeven in diverse restaurants maar ook kun je er erg goed uitgaan. Er zijn voor jong en oud verschillende uitgaansgelegenheden. Daarnaast kun je ook ontzettend goed winkelen in deze stad.

Waar ligt Berlijn?

Op de onderstaande kaart kun je bekijken waar de plaats precies ligt. Ook zie je waar het vliegveld ligt en hoe ver het ongeveer met de taxi of bus is om vanaf daar bij je hotel te komen. Je kunt de kaart ook gebruiken om de omgeving te verkennen.