Vliegtijd Bellingham

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Vliegtijd Bellingham
Vliegtijd Bellingham

Bellingham is een leuke stad om te bezoeken. Onderaan deze pagina vind je een aantal activiteiten die erg populair zijn in de stad. Als je op vakantie gaat, is het handig om je goed voor te bereiden. Zo sta je niet snel voor verassingen en kun je met een gerust hart vertrekken. Kijk vooraf vanaf waar je het beste kunt vliegen en wat de vliegtijd naar Bellingham – Verenigde Staten is. Ook is het goed om te kijken op welk vliegveld je landt. Het kan zijn, dat er tijdsverschil is met Nederland en dat er met een andere valuta wordt betaald. Hier kun je van te voren ook even naar kijken. Daarnaast is het fijn om te weten wat de vliegafstand is en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Bellingham (AMS – BLI)

Vanaf Schiphol Amsterdam kun je naar Bellingham vliegen. Wel moet je dan rekening houden met één tussenlanding. De vliegtijd Amsterdam Bellingham, Verenigde Staten (AMS – BLI) is gemiddeld 14 uur en 47 minuten. Het is een lange reis, dus je kunt iets meenemen waarmee je je kunt vermaken. Het vliegveld waarop je landt heet Bellingham International Airport waarvan de afkorting BLI is.

Vliegtijd Bellingham
Vliegtijd Bellingham

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven kun je niet naar de stad vliegen. Wel kan dit vanaf Rotterdam. Je vliegt dan met twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Bellingham (RTM – BLI) is gemiddeld 18 uur en 48 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Schiphol vliegen voor de kortste vliegduur.

Bellingham vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.990 kilometer. Het is verstandig om rekening te houden met het tijdsverschil. Het is er namelijk 9 uur vroeger dan in Nederland. Ook wordt er met een andere valuta betaald. Dit is de Amerikaanse Dollar. Je kunt deze valuta voor vertrek aanschaffen of daar met de pinpas of creditcard betalen. Er wordt dan wel een klein bedrag in rekening gebracht. Er wordt voornamelijk Engels gesproken.

De hoofdstad

Bellingham is een stad in de Amerikaanse staat Washington. Je kunt er naar het Whatcom Falls Park, het Boulevard Park, het Lake Padden Park of naar Nooksack Falls. Dit zijn verschillende parken met watervallen waar je kunt ontspannen, fietsen en/of wandelen. Ook kun je hier naar toe gaan voor een lekkere hardloopochtend. Naast deze parken, kun je naar het theater, verschillende musea, boottochten en sportactiviteiten doen en naar verschillende bars. Daarnaast zijn er veel restaurantjes waar je kunt genieten van heerlijke gerechten.

Waar ligt Bellingham?

op de kaart hieronder zie je waar de plaats ligt. Het is erg handig om voor vertrek de omgeving alvast te verkennen. Zo weet je altijd waar het vliegveld, de hotels de mooiste plekjes zijn.