Vliegtijd Belgrado

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Vliegtijd Belgrado
Vliegtijd Belgrado

Belgrado – Servië is een vakantiebestemming die niet altijd even hoog op het verlanglijstje staat als het om bestemmingen gaat. Toch is het leuk om eens te kijken wat er zoal te doen is. Als je er nog niet helemaal over uit bent, kun je verderop een aantal populaire activiteiten bekijken. Ben je overtuigd om te gaan? Houd dan rekening met een aantal zaken. Kijk vanaf waar je vliegt, wat de vliegafstand naar Belgrado is en waar je landt. Ook is het fijn om te weten wat de vliegafstand is, of er met een andere valuta wordt betaald, of er tijdsverschil is met Nederland en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Belgrado (AMS – BEG)

De vliegtijd Amsterdam – Belgrado (AMS – BEG) is 2 uur en 15 minuten. De vluchten vanaf Schiphol zijn rechtstreeks. Je landt op het vliegveld Nikola Tesia International Airport waarvan de afkorting BEG is.

Vliegtijd Belgrado
Vliegtijd Belgrado

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Ook vanaf Eindhoven vertrekken er rechtstreekse vluchten naar Servië. De vliegtijd Eindhoven – Belgrado (EIN – BEG) is 2 uur en 15 minuten. De vluchten vanaf Rotterdam zijn niet rechtstreeks. Hier krijg je namelijk te maken met één tussenlanding. De vliegtijd Rotterdam – Belgrado (RTM – BEG) is 3 uur en 35 minuten. Je kunt dus het beste vliegen vanaf Amsterdam of Eindhoven. Dan heb je een kortere vliegduur.

Belgrado vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 1.410 kilometer. Het is erg fijn, dat je geen rekening hoeft te houden met het tijdsverschil. Het is er namelijk even laat als in Nederland. Wel kun je rekening met een andere valuta houden. Dit is de Servische Dinar. Deze kun je voor vertrek aanschaffen. Er wordt Servisch en Albanees gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van Servië. Er is voor jong en oud ontzettend veel te doen. Zo kun je naar “The Belgrado Fortress”, Ada Ciganlija, naar de Danube River, naar Saint Petka’s Chapel en naar verschillende musea. Daarnaast is het mogelijk om natuurgebieden op te zoeken. Hier kun je heerlijk ontspannen, wandelen en/of fietsen. Ook kun je verschillende stadtours volgen en naar diverse kerkjes. Voor jong en oud zijn er verschillende bars en andere uitgaansgelegenheden.

Waar ligt Belgrado?

Wil jij weten waar deze plaats op de kaart ligt? Gebruik dan de onderstaande Google Maps. Je kunt de omgeving bekijken samen met de hotels, het vliegveld en de bezienswaardigheden.