Vliegtijd Beijing

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Beijing
Vliegtijd Beijing

Vliegtickets-Beijing

Het is ontzettend gaaf om eens naar Beijing – China op vakantie te gaan. Je kunt er veel doen en bezichtigen. Wat er precies te doen is, lees je verderop. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus kijk voor vertrek naar een aantal zaken. Zo kun je kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Beijing, China is en op welk vliegveld je landt. Ook is het fijn om te weten wat de vliegafstand is vanaf Nederland, met welke valuta er wordt betaald, hoeveel tijdsverschil er is en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.Vertrekken naar BEIJING via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: BEIJING AIRPORT (DEK)

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.nl

 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Beijing (AMS – DEK)

De vliegtijd Amsterdam – Beijing, China vanaf Schiphol is 9 uur en 20 minuten. Er gaan rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol. Het vliegveld heet Beijing Capital International Airport. De afkorting hiervan is DEK. Je kunt voor tijdens de reis iets leuks meenemen waarmee je jezelf kunt vermaken.

Vliegtijd Beijing
Vliegtijd Beijing

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken er vliegtuigen naar het vliegveld van China. Wel krijg je te maken met één tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd Eindhoven – Beijing (EIN – DEK) is inclusief tussenlanding 17 uur en 45 minuten. Vanaf Rotterdam krijg je te maken met twee tussenlandingen en is de vliegtijd Rotterdam – Beijing (RTM – DEK) gemiddeld 14 uur en 20 minuten. Je kunt dus het beste vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol.

Beijing vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand vanaf Nederland is 7.827 kilometer. Het is verstandig om er rekening mee te houden dat er met een andere valuta wordt betaald, namelijk de Renminbi. Deze kun je voor vertrek aanschaffen. Ook is er flink wat tijdsverschil met Nederland. Het is in de stad 6 uur later dan in Nederland. Er wordt voornamelijk Mandarijn gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van China. Je kunt er ontzettend veel bezoeken. Erg populair, is de Chinese muur. Het is zeker de moeite waard om hier een bezoek aan te brengen. Naast de Chinese muur zijn het Zomerpaleis van Peking, de Tempel van de Hemel, de Juyong Pass of great Wall en verschillende tempels erg interessant. Naast dit alles kun je verschillende musea bezoeken, wandelen en/of fietsen in verschillende mooie parken, genieten van heerlijke gerechten in diverse restaurants en een borrel drinken in de bar.

Waar ligt Beijing?

Gebruik de onderstaande kaart om de ligging van deze stad te bekijken. Je kunt hier onder andere de hotels, het vliegveld en de bezienswaardigheden op terugvinden.