Vliegtijd Barranquilla

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Barranquilla
Vliegtijd Barranquilla

Een bezoek aan Barranquilla is zeker de moeite waard. Er zijn veel bezienswaardigheden en er is van alles te beleven. Wat precies, kun je verderop lezen. Ook is het handig om goed voorbereid op reis te gaan. Vanaf welk vliegveld kun je namelijk het beste vliegen? En wat is de vliegtijd naar Barranquilla – Colombia? Ook is het fijn om te weten op welk vliegveld je landt. Daarnaast kun je rekening houden met de vliegafstand, de valuta, het tijdsverschil en de taal die er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Barranquilla (AMS – BAQ)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Barranquilla, Colombia is ongeveer 17 uur en 42 minuten. Tijdens de vlucht maak je één tussenlanding. De vliegtijd is redelijk lang, dus neem iets leuks mee waarmee je jezelf kunt vermaken. Je landt op vliegveld Ernesto Cortissoz International Airport. De afkorting hiervan is BAQ.

Vliegtijd Barranquilla
Vliegtijd Barranquilla

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven kun je naar de stad vliegen, als je vliegt met twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Barranquilla, Colombia (EIN – BAQ) is gemiddeld 22 uur en 52 minuten inclusief tussenlandingen. Ook vanaf Rotterdam kun je vliegen. Deze vliegtijd Rotterdam – Barranquilla, Colombia (RTM – BAQ) is 18 uur en 28 minuten. Je hebt dus de kortste vliegduur als je vliegt vanaf Schiphol Amsterdam.

Barranquilla vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 9.356 kilometer. Als je in deze stad bent, krijg je te maken met tijdsverschil. Het is er namelijk 7 uur vroeger dan in Nederland. Ook wordt er met een andere valuta betaald. Dit is de Colombiaanse Peso. Deze valuta kun je aanschaffen voor vertrek. Ook is het mogelijk om er met de pin te betalen. Hier wordt wel een bedrag voor in rekening gebracht. In deze stad wordt voornamelijk Spaans gesproken en soms Inheemse talen.

De hoofdstad

Barranquilla is de hoofdstad van departement Atlántico. De stad kent veel bezienswaardigheden en je kunt er verschillende activiteiten doen. Zo kun je naar het Caribische museum, naar Castillo de Salgar, naar Bocas de Cenizas, naar Plaza de la Paz, El Prado en Todomono. Ook is het mogelijk om verschillende excursies te volgen en naar diverse musea te gaan. Naast dit alles is er nog een leuke dierentuin waar je met het hele gezin heen kunt gaan en er zijn kerkjes en parken. In de parken kun je heerlijk tot rust komen of voor een fijne wandeling gaan.

Waar ligt Barranquilla?

De stad in het Colombiaanse land kun je hieronder op de kaart bekijken. Zo zie je er ook waar de hotels, het vliegveld en de bezienswaardigheden zijn gevestigd.