Vliegtijd Bari

Italië is een erg leuke vakantiebestemming voor jong en oud. Als je op vakantie gaat, is het handig om met een aantal dingen rekening te houden. Zo kun je kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Bari – Italië is en waar je landt. Ook is het belangrijk om te weten of er tijdsverschil is, met welke valuta er wordt betaald, wat de vliegafstand is en welke taal er wordt gesproken. Daarnaast is het leuk om te weten wat er zoal in deze plaats te doen is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Bari (AMS – BRI)

Het is erg fijn, dat je vanaf Schiphol rechtstreeks naar deze plaats kunt vliegen. De vliegtijd Amsterdam – Bari, Italië is rechtstreeks 2 uur en 30 minuten. Je landt op vliegveld “Karol Wojtyla” Airport. De afkorting hiervan is BRI.

Vliegtijd Bari
Vliegtijd Bari

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven en Rotterdam kun je naar Bari vliegen, maar je krijgt wel te maken met één tussenlanding. Vanaf Eindhoven is de vliegtijd naar Bari (EIN – BRI) 24 uur en vanaf Rotterdam is de vliegtijd inclusief tussenlanding (RTM – BRI) 14 uur. Je kunt dus het beste vliegen vanaf Schiphol. Dan profiteer je van de kortste vliegduur.

Bari vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is ongeveer 1.540 kilometer. Er wordt voornamelijk Italiaans gesproken. Het is ideaal dat er gewoon met de euro wordt betaald en dat er geen tijdsverschil is met Nederland. Hier hoef je dan dus ook geen rekening mee te houden.

De hoofdstad

Bari is de hoofdstad van de regio Apulië in Zuid-Italië. Als je naar deze stad gaat, is het leuk om een aantal activiteiten te plannen. Voor het gemak vind je hieronder een aantal populaire activiteiten. Wat erg leuk is, is Basilica San Nicola. Ook kun je een bezoek brengen aan Citta Vecchia, Lungomare e Murat, verschillende kerkjes en kathedralen en je kunt naar het theater. Ook is het mogelijk om te ontspannen in de natuur en verschillende wandel en/of fietstochten te doen. Naast dit alles is het mogelijk om naar verschillende musea te gaan en je dag leuk af te sluiten in één van de plaatselijke restaurantjes.

Waar ligt Bari?

Bekijk de kaart hieronder zodat je precies weet waar deze plaats ligt. Op de kaart zie je onder andere het vliegveld, de hotels en de bezienswaardigheden.