Vliegtijd Baltimore

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Baltimore
Vliegtijd Baltimore

Als je naar Baltimore gaat, ga je een leuke vakantieperiode tegemoet. Wel is het handig om goed voorbereid op reis te gaan. Kijk bijvoorbeeld vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat nou eigenlijk de vliegtijd naar Baltimore – Verenigde staten is en op welk vliegveld je landt. Andere zaken waar je rekening mee kunt houden, zijn de vliegafstand, het tijdsverschil, de valuta en de taal die er wordt gesproken. Daarnaast is het erg leuk om te weten wat je allemaal in de stad kunt doen. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Baltimore (AMS – BWI)

Als je vanaf Schiphol vliegt, krijg je te maken met één tussenlanding. De vliegtijd Amsterdam – Baltimore, Verenigde Staten (AMS – BWI) is gemiddeld 11 uur en 10 minuten inclusief tussenlanding. Het vliegveld van deze stad heet Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport. De afkorting hiervan is BWI.

Vliegtijd Baltimore
Vliegtijd Baltimore

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar deze stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vliegen. Deze vluchten zijn inclusief één tussenlanding. Gemiddeld is de vliegtijd Rotterdam – Baltimore, Maryland (RTM – BWI) 12 uur en 55 minuten vanaf Rotterdam. Je kunt dus het beste vanaf Amsterdam vliegen. Vanaf daar heb je de vliegduur die het kortste duurt.

Baltimore vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand vanaf Nederland is 6.193 kilometer. Het is 6 uur vroeger in deze stad dan in Nederland, hier kun je dus rekening mee houden. Ook wordt er met een andere valuta betaald, namelijk de Amerikaanse Dollar. Deze kun je aanschaffen voor vertrek. De taal die er wordt gesproken is Engels

De hoofdstad

Deze stad is de grootste stad van de Amerikaanse Staat Maryland. Omdat er ontzettend veel te doen is in deze stad, vind je hieronder een aantal populaire voorbeelden. Hier kun je een bezoek aan brengen tijdens je vakantie in deze Amerikaanse hoofdstad. Je kunt naar Oriole Park at Camden Yards, naar het National Aquarium, naar Fell’s Point (een groot uitgaansgebied) en naar Inner Harbor. Ook is het erg leuk om een aantal historische gebouwen en monumenten op te zoeken en naar verschillende musea te gaan.

Waar ligt Baltimore?

Wil jij graag weten waar je deze stad op de kaart kunt vinden? Bekijk dan de onderstaande Google Maps. Je ziet hier onder andere het vliegveld, de hotels en de diverse bezienswaardigheden.