Vliegtijd Bahrein

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Vliegtijd Bahrein
Vliegtijd Bahrein

Bahrein is voor de meeste mensen een onbekende vakantiebestemming, maar het is zeker de moeite waard om hier eens naar toe te gaan. Als je naar Bahrein gaat, kun je rekening houden met een aantal dingen. Zo kun je kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Bahrein is en waar je landt. Ook is het verstandig om te kijken naar welke valuta er wordt betaald, wat de vliegafstand is vanaf Nederland, of er tijdsverschil is met Nederland en welke taal er wordt gesproken. Daarnaast kun je kijken wat er zoal te doen is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Bahrein vanaf Amsterdam Schiphol (AMS – BAH)

Als je naar Bahrein vliegt, land je op vliegveld International Airport. De afkorting van dit vliegveld is BAH. Vanaf Schiphol vlieg je met één tussenlanding naar de stad. De vliegtijd Amsterdam – Bahrein (AMS – BAH) is gemiddeld 8 uur en 40 minuten.

 

Vliegtijd Bahrein
Vliegtijd Bahrein

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven kun je naar deze plaats en dit land vliegen, maar alleen inclusief twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd (EIN – BAH) is dan ook iets langer, namelijk 13 uur en 45 minuten. Als je vanaf Rotterdam vliegt krijg je te maken met één tussenlanding. Deze vliegtijd Rotterdam – Bahrein (RTM – BAH) is gemiddeld 11 uur. Je kunt het beste vanaf Schiphol vliegen. Dan heb je de kortste vliegduur met de meest efficiënte vliegtijd.

Bahrein vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 4.775 kilometer. Er wordt in deze stad met een andere valuta betaald, namelijk met de Dinar. Deze kun je voor vertrek aanschaffen. Ook is het er 1 uur later dan in Nederland. Hier kun je dus rekening mee houden. In deze stad is de hoofdtaal Arabisch, maar er wordt ook Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een grote stad in het gelijknamige land. De hoofdstad zelf is Manama. Je kunt er naar verschillende moskeeën, naar het National Museum, Qalat al Bahrain, naar diverse waterparken, naar Royal Camel Farm waar je kameel kunt rijden en naar Seef Mall. Ook is er een Moda Mall waar je leuk kunt winkelen en kun je een bezoek brengen een Reef Island.

Waar ligt Bahrein?

Gebruik de Google Maps hieronder om te zien waar deze Arabische plaats ligt. Je kunt de kaart vergroten of verkleinen om meer of minder details van de stad te zien. Je kunt op dezelfde kaart ook de hotels en het vliegveld zien liggen.