Vliegtijd Augusta

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Augusta
Vliegtijd Augusta

Een erg leuke stad in de Verenigde Staten, is Augusta. Je kunt er naar toe vliegen vanaf meerdere vliegvelden. Kijk van te voren vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Augusta – Verenigde Staten is en waar je landt. Ook is het fijn om te weten wat de vliegafstand is, of er tijdsverschil is met Nederland, met welke valuta er wordt betaald en welke taal er wordt gesproken. Daarnaast is het erg leuk om te weten wat je er allemaal kunt doen. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol naar Augusta (AMS – AGS)

Als je vanaf Amsterdam Schiphol naar deze stad vliegt, vlieg je met één tussenlanding en je landt op het Regional Airport at Bush Field. De afkorting hiervan is AGS. De vliegtijd Amsterdam – Augusta is 12 uur en 41 minuten. Tijdens deze vlucht krijg je aan boord de nodige drankjes en eten. Wil je wat extra’s? dan moet je vaak bijbetalen.

Vliegtijd Augusta
Vliegtijd Augusta

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken geen vliegtuigen naar deze stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vliegen. Je zult dan wel rekening moeten houden met twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd Rotterdam – Augusta, Verenigde Staten (RTM – AGS) is 16 uur en 27 minuten. Je kunt dus het beste vanaf Schiphol vertrekken.

Augusta vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.297 kilometer. Het is verstandig om rekening te houden met tijdsverschil. Het is er 6 uur vroeger dan in Nederland. Ook wordt er betaald met een andere valuta, namelijk de Amerikaanse Dollar. Deze kun je voor vertrek aanschaffen. Er wordt voornamelijk Engels gesproken.

De hoofdstad

In de hoofdstad van de Amerikaanse Staat Maine kun je er erg veel doen. Om het wat gemakkelijker te maken, vind je hieronder een aantal populaire activiteiten. Je kunt de Riverwalk doen, naar verschillende musea, naar het culturele centrum, naar het theater en naar verschillende natuurparken. Hier kun je heerlijk ontspannen of wandelen en/of fietsen. Ook kun je naar Augusta Mall, Iake Olmsted Stadium of naar La BonBonniere. Hier kun je heerlijk eten en drinken.

Waar ligt Augusta?

Hieronder zie je de kaart van Georgia. Daarop kun je zien waar de plaats ligt. Door in of uit te zoomen kun je meer of minder details zien van de omgeving. Ook kun je het vliegveld zien en de verschillende bezienswaardigheden.