Vliegtijd Albuquerque

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Albuquerque
Vliegtijd Albuquerque

Albuquerque is een stad in de Verenigde Staten die erg leuk is als vakantiebestemming. Er is ontzettend veel te doen voor jong en oud. Als je op vakantie gaat, kun je je maar beter goed voorbereiden. Zo kun je kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Albuquerque – Verenigde Staten (ABQ) is en waar je landt. Ook is het fijn om te weten wat de afstand is met Nederland, of er tijdsverschil is, met welke valuta er wordt betaald en welke taal er wordt gesproken. Over alle bovengenoemde punten vind je hieronder meer.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Albuquerque (AMS – ABQ)

Vanaf Amsterdam Schiphol kun je naar Albuquerque vliegen. De vluchten zijn wel inclusief één tussenlanding. Je landt op Albuquerque International Sunport. De afkorting hiervan is ABQ. De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Albuquerque inclusief tussenlanding is gemiddeld 15 uur en 27 minuten. Het is een lange reis, dus neem iets leuks mee om jezelf mee te kunnen vermaken.

Vliegtijd Albuquerque
Vliegtijd Albuquerque

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar deze stad in de Verenigde Staten. Je kunt vanaf Rotterdam vliegen, maar alleen inclusief twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd naar Albuquerque inclusief tussenlandingen is 18 uur en 53 minuten. Je kunt dus het beste vanaf Schiphol vliegen. Vanaf daar heb je de kortste vliegduur met de meest efficiënte vliegtijd.

Albuquerque vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De afstand met Nederland is 8.260 kilometer. Je kunt rekening houden met een andere valuta, er wordt namelijk met de Amerikaanse Dollar betaald. Deze kun je van te voren aanschaffen. Ook is het er 6 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt voornamelijk Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een grote stad in de Amerikaanse Staat Nieuw Mexico. Er zijn veel bezienswaardigheden en activiteiten die je kunt ondernemen. Zo kun je naar de dierentuin met het gezin, naar Sandia Peak Tramway, naar het Balloon Fiesta, naar verschillende musea, naar Old Town en je kunt verschillende tours doen om de stad beter te leren kennen. Daarnaast kun je naar het Biological Park om heerlijk te ontspannen of te wandelen, naar verschillende restaurants om diverse gerechten te proeven en winkelen in de gezellige winkelstraten.

Waar ligt Albuquerque?

Op de kaart hieronder zie je precies waar de stad ligt. Je kunt de kaart gebruiken om de omgeving te bekijken of om de afstand te bepalen tussen de hotels, het vliegveld en de diverse bezienswaardigheden.