Vliegtijd Akron

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Akron
Vliegtijd Akron

Als je op vakantie gaat, is het handig om een aantal zaken door te nemen. Hier kun je dan later rekening mee houden. Dit is ook nodig wanneer je op vakantie gaat naar Akron. Je kunt bijvoorbeeld kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Akron – Verenigde Staten is, waar je landt, wat de afstand is met Nederland en of er tijdsverschil is met Nederland. Ook is het handig om te weten met welke valuta er wordt betaald, welke taal er wordt gesproken en wat er zoal te doen valt. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Akron (AMS – AXT)

Als je naar Akron gaat, landt je op het vliegveld genaamd Fulton Intl (Canton) waarvan de afkorting CAK is. Je kunt vanaf Schiphol vliegen, maar wel alleen met minimaal één tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd Amsterdam Schiphol – Akron, Verenigde Staten is inclusief tussenlanding 12 uur en 13 minuten.

Vliegtijd Akron
Vliegtijd Akron

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar Ohio. Je kunt vanaf Rotterdam vliegen, maar alleen met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam naar Akron – Verenigde Staten (Ohio) is dus langer en komt gemiddeld uit op 17 uur en 8 minuten. Je kunt dus het beste vanaf Schiphol vliegen. Op die manier heb je de kortste vliegduur en de meest efficiënte Akron vliegtijd.

Akron vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De afstand met Nederland is 6.298 kilometer. Je kunt van te voren alvast rekening houden met het feit dat het daar 6 uur vroeger is dan in Nederland. Ook wordt er betaald met een andere valuta, namelijk met de Amerikaanse Dollar. Deze kun je van te voren aanschaffen. Je kunt bijna overal ook met de pinpas of creditcard betalen, maar hier worden wel kleine bedragen voor in rekening gebracht. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een stad in de Amerikaanse staat Ohio. Je kunt er veel ondernemen maar ook ontspannen. Zo kun je naar de Zoo, een dierentuin die leuk is voor jong en oud. Daarnaast heb je er verschillende musea, Lock 3, je kunt er golfen en er zijn leuke wandelroutes te bewandelen. Ook kun je goed wandelen, fietsen en/of gewoon ontspannen in de Stan Hywet Hall & Gardens. Je kunt ’s avonds lekker dineren bij verschillende restaurants en je kunt de dag afsluiten met een leuke voorstelling die te zien is in het Civic Theatre.

Waar ligt Akron?

Ben je benieuwd naar de ligging van deze plaats? Op de kaart hieronder kun je dat precies bekijken. Je ziet zo de afstand tussen het vliegveld, de bezienswaardigheden en de hotels. Erg handig om alvast een planning te maken.