Wil jij maximaal 3 uur vliegen? Je kunt dan veel leuke en bijzondere bestemmingen bezoeken. Er zijn verschillende redenen te bedenken waardoor je maximaal 3 uur wilt vliegen. Dit kunnen medische redenen zijn, maar vliegangst kan ook een rol spelen. Een vliegtijd van maximaal 3 uur brengt jou al in de heerlijke zon of het koude noorden. De ligging van Nederland is wat dat betreft mooi in het midden.Vertrekken met maximaal 3 uur vliegen is mogelijk vanaf:

→ Naar: Diverse bestemmingen!

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens:

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar bestemmingen die maximaal 3 uur vliegen zijn.

 Het is super leuk om zo nu en dan eens op vakantie te gaan. Maar niet iedereen zit graag lang in een vliegtuig. Er zijn gelukkig ook veel bestemmingen waar je binnen een paar uurtjes heen kunt vliegen. Zo vlieg je binnen Europa naar heel veel gave steden onder de drie uur. Hieronder lees je meer over twee verschillende steden waar je heen kunt vliegen zonder langer dan drie uur in een vliegtuig te zitten.

Vakantiebestemmingen 3 uur vliegen

Houd je van een feestje, het strand, mooie gebieden en gezellige toeristen? Dan is het erg gaaf om eens naar Ibiza te gaan. Ibiza is korter dan drie uur vliegen, vanaf ieder vliegveld in Nederland. De vliegtijd naar Ibiza vanaf Amsterdam Schiphol bedraagt 2 uur en 40 minuten. Vanaf Eindhoven ben je nog iets korter onderweg dan vanaf Amsterdam Schiphol, namelijk 2 uur en 25 minuten. Vanaf Rotterdam is de vliegtijd naar Ibiza 2 uur en 25 minuten. Alle vluchten vanaf bovengenoemde vliegvelden naar Ibiza, zijn rechtstreeks. Je kunt op Ibiza veel leuke dingen doen. Je kunt naar een gaaf feestje, heerlijk dineren terwijl je kijkt naar de ondergaande zon, cultuur snuiven, naar diverse bezienswaardigheden en ga zo maar door! Er is geen tijdsverschil met Nederland en ook wordt er gewoon met de Euro betaald op Ibiza.

Zoek je liever de kou en sneeuw op? In Finland, kun je binnen 3 uur vliegen al in de sneeuw nabij Ivalo staan. De prachtige natuur van lapland ligt op slechts 300 kilometer van de poolcirkel. Indien je bestemd bent tegen sneeuw en kou, dan is dit echt een mooie plek om eens bezocht te hebben.

Vliegtijd Ibiza, maximaal 3 uur vliegen

Binnen 3 uur in de zon!

Een andere bestemming waarbij je korter dan 3 uur moet vliegen, is bijvoorbeeld Corfu. Corfu is een eiland van het land Griekenland, waar je ontzettend veel kunt doen. Vanaf Amsterdam Schiphol is de vliegtijd naar Corfu korter dan 3 uur vliegen. De vliegtijd is namelijk 2 uur en 45 minuten. Ook vanaf het vliegveld van Eindhoven is de vliegtijd naar Corfu 2 uur en 45 minuten. Vanaf Rotterdam is het helaas niet mogelijk om naar Corfu te vliegen binnen de drie uur. Dit komt doordat de vluchten vanaf Rotterdam niet rechtstreeks zijn.